Bandybarometern

by majt

Alla som gillar bandy är säkert bekant med den så kallade “Bandybarometern”. För de som inte har något aning om vad vi talar om så kommer en snabbt förklaring här.

barometer_215661319

Till att börja med kan vi tipsa om sajten Bandyworld.se. Detta är sajten för allt möjligt i bandy i Sverige men även i Norge och Finland, två andra stora bandynationer i världen.

Bandyworld är sajten som huserar Bandybarometern och det är mer eller mindre det omröstningssystem sajten använder för att försöka ge en inblick i hur bandyvärlden uppfattas från åskådarnas perspektiv. Bandybarometern är ett återkommande namn på många inlägg på sajten där de vill att folk ska få chansen att lägga sin röst på vem de tror kommer att vinna en uppkommande match, vem som kommer att vinna skytte ligan, vem som borde bli årets spelare och liknande.

Bandybarometern är helt enkelt ett verktyg för att få en inblick i hur alla andra bandyälskare tycker och tänker om allt möjligt bandyrelaterat. Så nästa gång man funderar över hur alla andra bandyfans ser utkomsten av en match kan man alltid besöka Bandyworld och se vad bandybarometern säger om detta.