Betta på bandy

by admin

Bandy som sport är inte är en av de största som finns i världen. I Sverige har dock denna sport ett stort följarintresse och är lite av en tradition. Matcherna brukar alltid dra stora mängder med åskådare. Och där finns åskådare finns där naturligtvis människor som vill betta.

Bandyevenemang

Bandy är som populärast i Ryssland och Sverige. De högsta ligorna inom bandy är Elitserien och Ryska Superligan. Bandy har även en internationell klubblagsturnering som går vid namnet World Cup. Men den turnering som är störst inom landslagsbandy är så klart VM.

Betta inom bandy

Bandy må inte vara en av världssporterna. Och inom betting är de inte heller en av tungviktarna. Men i de svenska hjärtana har bandy alltid haft en speciell plats. Det existerar även ett stort svenskt intresse när det gäller betting inom bandy. Därför har de flesta spelbolagen med sporten i sin bettingtjänst. Det är som är mest folkligt att betta på är Elitserien. Vanligast att betta på är oftast vinnarspel. Intresset för betting inom bandy brukar dock gå upp när det är World Cup eller om Världsmästerskapen närmar sig.

Populäraste betting varianter i bandy

  • Vinnarspel 
    Den vanligaste betting varianten inom bandy är vanligtvis att förutse vem som går ut som vinnare i matchen. Spelbolaget matchar sina odds oavsett om lagen är favoriter eller inte så populära. Enkelt sagt så spelar du på det lag som du tror går vinnande ur matchen. Du kan betta på om det bli en hemmaseger, oavgjort eller en bortaseger.
  • Mål
    Bandy anses vara en sport som brukar vara mål glad. Deras målsnitt brukar vara 9 mål på en match. Detta gör sporten perfekt för spel på antal mål. Du bettar enkelt sagt på om det kommer att bli en match med många mål eller få mål.
  • Resultat
    Att försöka betta på hur ett spelresultat kommer att se ut i en match är inte enkelt då det har en tendens att bli många mål i en match. Med oddsen på detta spel kan bli riktigt bra.