Göra bandymatchen lite mer spännande

by majt

Bandy är en spännande sport men det går alltid att vrida upp det hela till en högre grad. Vad kan man göra för att göra matchen lite mer spännande att titta på?

Betting

För den seriösa bandyälskaren är det självklart att man ska pröva på betting. På Tippat får man mängder med tips om vilka sajter man ska besöka för att hitta de bästa oddsen. När man väl hittat sin bettingsajt är det bara att sätta igång. Har man bra kunskaper om sporten sedan tidigare, är det lätt att se vilka odds som är bra eller dåliga. En del sajter har även livebetting som man kan göra medan man ser matchen live. Då kan man tävla om vem som gör nästa mål, vem som utvisas eller vem som kommer skjuta på mål härnäst.

Utmana varandra

Sitter man ett helt gäng och tittar kan man skapa en egen vinstpott att tävla om. Alla få säga en spelare som de tror gör nästa mål. Personen som får rätt får en poäng. Man kan göra gissningar om vad som helst. Det är nästan som att köra sportsbetting fast man gör det med kompisgänget istället för på nätet. Den som har mest poäng i slutet av matchen vinner potten eller något slags pris.

Tävlingen kan också gå ut på att man bli bestraffad när man har fel. Det kan vara att man måste äta någonting väldigt starkt eller osmakligt (såsom en hel matsked senap), eller kanske göra fem armhävningar så fort som möjligt. Se dock till att hålla bestraffningarna på en bra nivå, annars är det lätt att dessa spårar ut och konsekvenserna att ha fel blir lite för stora. Då kommer alla tappa leklusten direkt.